CASA CLUB

Address

Carrer del Segura, 36
Pedestrian access via C/ De la Mare de Déu de port
08038 Barcelonaa

CASA CLUB MONTJUÏC

SPORT BAR

SPORT BAR

Descobreix els sabors irresistibles que t’ofereix Casa Club Montjuïc cada dia!

Gaudeix de les delicioses especialitats de la nostra cuina: tapes, entrepans, xarcuteria, esmorzars de forquilla, plats saludables, pizzes i més… que et fascinaran! Vine a viure una experiència gastronòmica única al nostre bar esportiu situat al Club Natació Montjuïc, al cor de Montjuïc. Amb una àmplia selecció de begudes refrescants i tapes delicioses, el nostre bar és el lloc perfecte per desconnectar i abraçar l’autèntic esperit esportiu. El nostre amable personal està aquí per garantir que la teva visita sigui inoblidable. Uneix-te a nosaltres al nostre bar i delecta’t amb els sabors més exquisits de Montjuïc. 

Descobreix els altres espais de casa club montjuïc

Gaudeix d’una experiència gastronòmica única a Casa Club Montjuïc. Tenim un restaurant obert els caps de setmana, un bar obert cada dia i una guingueta a peu de pistes per a cada ocasió. Deleita’t amb els deliciosos menús de la nostra cuina, que ofereixen una selecció de tapes i plats principals irresistibles. 

RESTAURANT

Discover Casa Club Montjuïc, a gastronomic restaurant in Montjuïc. Try our culinary delicacies, from tapas to delicious dishes. Book now and live a unique experience on Montjuïc. Welcome!

SNACK BAR

Our Guingueta invites you to enjoy an irresistible selection of snack dishes at Casa Club Montjuic. From the olives stuffed with anchovy to the delicious croquettes, each bite will be a gift for the palate.