CASA CLUB

Address

Carrer del Segura, 36
Pedestrian access via C/ De la Mare de Déu de port
08038 Barcelonaa

CASA CLUB MONTJUÏC

RESTAURANT

EL RESTAURANT

Benvingut al restaurant de Casa Club Montjuïc, un espai culinari excepcional al cor de Montjuïc

Aquí, et convidem a descobrir una àmplia selecció de plats deliciosos que et transportaran a un món de sabors exquisits. Ja sigui que vulguis degustar les nostres tapes o les nostres especialitats, et prometem una experiència gastronòmica en un espai únic i memorable. Vine i deixa que els nostres talents culinaris et facin viatjar a través dels sabors més exquisits de la cuina de mercat. Reserva ara mateix i deixa’t deleitar pel millor que Montjuïc té per oferir.

Descobreix els altres espais de casa club montjuïc

Gaudeix d’una experiència gastronòmica única a Casa Club Montjuïc. Tenim un restaurant obert els caps de setmana, un bar obert cada dia i una guingueta a peu de pistes per a cada ocasió. Deleita’t amb els deliciosos menús de la nostra cuina, que ofereixen una selecció de tapes i plats principals irresistibles. 

SPORT BAR

At Casa Club Montjuic Sport Bar you can enjoy the best cuisine every day. Delicious dishes, tapas and exquisite main courses. Enjoy the best of Montjuic! Come now and enjoy!

SNACK BAR

Our Guingueta invites you to enjoy an irresistible selection of snack dishes at Casa Club Montjuic. From the olives stuffed with anchovy to the delicious croquettes, each bite will be a gift for the palate.