CASA CLUB

DIRECCIÓN

Carrer del Segura, 36
Acceso peatonal por C/ De la Mare de Déu de port
08038 Barcelonaa

CASA CLUB MONTJUÏC

SPORT BAR

SPORT BAR

Descobreix els sabors irresistibles que t’ofereix Casa Club Montjuïc cada dia!

Gaudeix de les delicioses especialitats de la nostra cuina: tapes, entrepans, xarcuteria, esmorzars de forquilla, plats saludables, pizzes i més… que et fascinaran! Vine a viure una experiència gastronòmica única al nostre bar esportiu situat al Club Natació Montjuïc, al cor de Montjuïc. Amb una àmplia selecció de begudes refrescants i tapes delicioses, el nostre bar és el lloc perfecte per desconnectar i abraçar l’autèntic esperit esportiu. El nostre amable personal està aquí per garantir que la teva visita sigui inoblidable. Uneix-te a nosaltres al nostre bar i delecta’t amb els sabors més exquisits de Montjuïc. 

Descobreix els altres espais de casa club montjuïc

Gaudeix d’una experiència gastronòmica única a Casa Club Montjuïc. Tenim un restaurant obert els caps de setmana, un bar obert cada dia i una guingueta a peu de pistes per a cada ocasió. Deleita’t amb els deliciosos menús de la nostra cuina, que ofereixen una selecció de tapes i plats principals irresistibles. 

RESTAURANTE

Descubre Casa Club Montjuic, un restaurante gastronómico en Montjuic. Prueba nuestras exquisiteces culinarias, desde las tapas hasta los platos deliciosos. Reserva ahora y vive una experiencia única en Montjuic. Bienvenido!

LA GUINGUETA

Nuestra Guingueta te invita a disfrutar de una selección irresistible de platos para picar en Casa Club Montjuic. Desde las olivas rellenas de anchoa hasta las deliciosas croquetas, cada mordisco será un regalo para el paladar.