CASA CLUB

ADREçA

Carrer del Segura, 36
Accés peatonal per C/ De la Mare de Déu de port
08038 Barcelonaa

CASA CLUB MONTJUÏC

SPORT BAR

SPORT BAR

Descobreix els sabors irresistibles que t’ofereix Casa Club Montjuïc cada dia!

Gaudeix de les delicioses especialitats de la nostra cuina: tapes, entrepans, xarcuteria, esmorzars de forquilla, plats saludables, pizzes i més… que et fascinaran! Vine a viure una experiència gastronòmica única al nostre bar esportiu situat al Club Natació Montjuïc, al cor de Montjuïc. Amb una àmplia selecció de begudes refrescants i tapes delicioses, el nostre bar és el lloc perfecte per desconnectar i abraçar l’autèntic esperit esportiu. El nostre amable personal està aquí per garantir que la teva visita sigui inoblidable. Uneix-te a nosaltres al nostre bar i delecta’t amb els sabors més exquisits de Montjuïc. 

Descobreix els altres espais de casa club montjuïc

Gaudeix d’una experiència gastronòmica única a Casa Club Montjuïc. Tenim un restaurant obert els caps de setmana, un bar obert cada dia i una guingueta a peu de pistes per a cada ocasió. Deleita’t amb els deliciosos menús de la nostra cuina, que ofereixen una selecció de tapes i plats principals irresistibles. 

RESTAURANT

Descobreix Casa Club Montjuïc, un restaurant gastronòmic a Montjuïc. Prova les nostres exquisiteses culinàries, des de les tapas fins als plats deliciosos. Reserva ara i viu una experiència única a Montjuïc. Benvingut!

GUINGUETA

La nostra Guingueta et convida a gaudir d’una selecció irresistible de plats per picar a Casa Club Montjuïc. Des de les olives farcides d’anxova fins als croquetes de pollastre rostit, cada mossegada serà un regal per al paladar.