CASA CLUB

Address

Carrer del Segura, 36
Pedestrian access via C/ De la Mare de Déu de port
08038 Barcelonaa

CASA CLUB MONTJUÏC

La Guingueta

La guingueta

La Guingueta: el bar de pistes per disfrutar de begudes i aperitius al costat de les pistes de tennis i pàdel.

Vine a Casa Club Montjuïc i descobreix aquest espai tan xulo on pots relaxar-te i gaudir d’una oferta gastronòmica que et farà petar els botons. Vols provar? Vine a La Guingueta i deleita’t amb el millor ambient mentre t’empasses una beguda i disfrutes dels millors aperitius. No t’estiris més el mànec, t’esperem a Casa Club Montjuïc, el lloc ideal per gaudir de la bona gastronomia al cor de Montjuïc, Barcelona.

 

Descobreix els altres espais de casa club montjuïc

Gaudeix d’una experiència gastronòmica única a Casa Club Montjuïc. Tenim un restaurant obert els caps de setmana, un bar obert cada dia i una guingueta a peu de pistes per a cada ocasió. Deleita’t amb els deliciosos menús de la nostra cuina, que ofereixen una selecció de tapes i plats principals irresistibles. 

RESTAURANT

Discover Casa Club Montjuïc, a gastronomic restaurant in Montjuïc. Try our culinary delicacies, from tapas to delicious dishes. Book now and live a unique experience on Montjuïc. Welcome!

SPORT BAR

At Casa Club Montjuic Sport Bar you can enjoy the best cuisine every day. Delicious dishes, tapas and exquisite main courses. Enjoy the best of Montjuic! Come now and enjoy!