CASA CLUB

DIRECCIÓN

Carrer del Segura, 36
Acceso peatonal por C/ De la Mare de Déu de port
08038 Barcelonaa

CASA CLUB MONTJUÏC

La Guingueta

La guingueta

La Guingueta: el bar de pistes per disfrutar de begudes i aperitius al costat de les pistes de tennis i pàdel.

Vine a Casa Club Montjuïc i descobreix aquest espai tan xulo on pots relaxar-te i gaudir d’una oferta gastronòmica que et farà petar els botons. Vols provar? Vine a La Guingueta i deleita’t amb el millor ambient mentre t’empasses una beguda i disfrutes dels millors aperitius. No t’estiris més el mànec, t’esperem a Casa Club Montjuïc, el lloc ideal per gaudir de la bona gastronomia al cor de Montjuïc, Barcelona.

 

Descobreix els altres espais de casa club montjuïc

Gaudeix d’una experiència gastronòmica única a Casa Club Montjuïc. Tenim un restaurant obert els caps de setmana, un bar obert cada dia i una guingueta a peu de pistes per a cada ocasió. Deleita’t amb els deliciosos menús de la nostra cuina, que ofereixen una selecció de tapes i plats principals irresistibles. 

RESTAURANTE

Descubre Casa Club Montjuic, un restaurante gastronómico en Montjuic. Prueba nuestras exquisiteces culinarias, desde las tapas hasta los platos deliciosos. Reserva ahora y vive una experiencia única en Montjuic. Bienvenido!

SPORT BAR

En el Sport Bar de Casa Club Montjuic podrás disfrutar de la mejor cocina a diario. Deliciosos platos, tapas y platos principales exquisitos. ¡Disfruta de lo mejor de Montjuic! ¡Ven ahora y disfruta!